Döner, benim için günün her saatinde caziptir. Ama seçerim döneri; mesela Beşiktaş'ta, Nişantaşı'nda, Kadıköy'de döneri nerde yiyeceğim hep bellidir. Artık Levent'te de belli. Hatta Boğazın diğer yakasında bile olsam konu dönerse adresim Tadı Döner olacak belli.

Tadı Döner yakın zamanda dünyanın bir çok şehrinde açılacak, şimdilik ilk restoranlarını Levent'de Özdilek AVM'nin tam karşısında açmışlar. Hem de öyle bir dekorasyonla açmışlar ki, bir otel lobisini andırıyor. Ön cephedeki bahçesi gerçekten çok büyük. Arka da ise daha küçük sessiz sakin bir bahçesi mevcut.

Meşe odunu ateşinin dönere kattığı farka, bir de şeflerin gizli aromaları eklenince lezzette tavan yapmışlar. Şefler döneri hindistan cevizi, pekmez ve yoğurt ile marine edip, 2 gün dinlendiriyorlar. Buğday unundan tandırda hazırladıkları sıcacık lavaşları Manisa Demirci patateslerinden hazırladıkları ev usulu patates kızartması, pembe domatesli domates salatası ve deniz tuzu ile hazırlanmış çubuk turşusu ile sundukları dönerin porsiyon fiyatı 20 TL.

http://i.tmgrup.com.tr/sfr/2016/04/25/426942965355.jpg

Efsane dönerin yanında sunulan ayran menusu de inanılmaz zengin. Sodalı, naneli ayran, yayık ayran ya da şalgamlı acılı ayran. Üçü de birbirinden lezzetli.

Tatlı menüsüne gelince; Katmerde çok iddialılar. Daha önce hiç tatmadığım Pişmaniyeli Sütlaç tadına bakmadan çıkmayınız.


http://i.tmgrup.com.tr/sfr/2016/04/25/426985643280.jpg