Sofra

4 Porsiyon
Zorluk Derecesi Orta

MALZEMELER

    5-6 adet taze ya da
    kuru kayısı
    400 gram kuşbaşı doğranmış tavuk bonfile
    3 çorba kaşığı tereyağı
    12 adet arpacık soğan
    1 çorba kaşığı küp doğranmış kırmızı biber
    1 çorba kaşığı küp doğranmış sarı biber
    4 çorba kaşığı krema
    1 tutam toz beyazbiber
    Tuz
TEREYAĞINI bir tavaya alıp arpacık soğanı pembeleşinceye kadar kavurun. Tavuğu ilave edip 3- 4 dakika sote edin. Üzerine kırmızı ve sarı biber ekleyin. Tuz ve toz beyazbiber serpip 5 dakika soteleyin. Daha sonra ikiye bölünmüş kayısıları ve kremayı tavaya ekleyin. Ağır ateşte 5 dakika daha pişirip servis yapın.