400 gram haşlanmış somon, uskumru ve levrek
1 kg patates 5 yemek kaşığı + 400 ml süt
1 yemek kaşığı + 25 gram tereyağı
25 gram un
3 adet taze soğan
1 yemek kaşığı hardal
Yarımşar su bardağı haşlanmış mısır ve bezelye İkişer çay kaşığı tuz ve karabiber Yarım çay bardağı rendelenmiş cheddar peyniri
2-3 adet defne yaprağı
Haşlanmış patateslerin kabuklarını soyup tencereye alın. Üzerine 5 yemek kaşığı süt, 1 çay kaşığı tuz, karabiber ve 1 yemek kaşığı tereyağını ilave edin. Pürüzsüz kıvama gelene kadar çatal yardımıyla ezin. Kalan tereyağını başka bir tencereye alıp eritin. Üzerine un ve kıyılmış soğanı ekleyip 2 dakika soteleyin. Bir yandan çırpma teli ile karıştırarak kalan 400 ml sütü ekleyin. Kıvam alana kadar 4 dakika pişirin ve ocaktan alın. Karışımı orta boy fırın kabına aktarın. Büyük bir kabın içinde derisi ve kılçıkları temizlenmiş balık, hardal, mısır, bezelye, kalan tuz ve karabiberi harmanlayıp fırın kabına alın. Üzerine patates püresini yayın. Cheddar peyniri serpip defne yapraklarını yerleştirin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında üzeri iyice kızarana kadar pişirin. Sıcak olarak servis yapın.