Sofra
Hem besleyici hem lezzetli! İşte denedikten sonra asla vazgeçemeyeceğiniz yürek kavurma tarifi...

4 Porsiyon
Zorluk Derecesi Kolay
Ev Yapımı

MALZEMELER

    4 adet kuzu yüreği

    2 adet soğan

    3 çorba kaşığı zeytinyağı

    1 adet kırmızı biber

    1 adet sivri biber

    Kekik, kimyon, pulbiber, tuz

Kuzu yürekleri küçük küpler halinde doğrayın. Daha sonra üzerini geçecek kadar su ekleyip 10 dakika bekletin. Süzüp kurulayın. Yemeklik doğranmış soğanı zeytinyağında kavurun. Üzerine ince kıyılmış biberleri ekleyin. Bir-iki dakika sonra yüreği katın. 10 dakika karıştırarak kavurun. Tuzunu katın. Servisten hemen önce üzerine baharatları serpin.