Çikolatalı Mus Tarifi

Çikolatalı Mus Tarifi

Az malzemeyle harikalar mı yaratmak istiyorsunuz? Çikolatalı mus tarifi tam aradığınız. Daha önce duymadınız mı? Çikolatalı mus nasıl yapılır dediğinizi duyar gibiyiz. İşte tarif...

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Toz jelatin ve kaynar suyu karıştırıp, jelatini eritin. Sütü tencereye boşaltıp kaynatın.
  • 2
    Ocaktan alıp, içine küçük parçalara ayrılmış çikolata ilave edin ve 3-4 dakika çikolata eriyene dek karıştırın.
  • 3
    Biraz soğutup, süzgeçten geçirilmiş jelatinli karışımı ilave edin ve karıştırdıktan sonra kenara alın.
  • 4
    Ayrı bir yerde krema ve pudra şekerini iyice çırpıp, diğer karışıma ilave edin. Karıştırıp, porsiyonluk kaplara pay edin.
  • 5
    Soğutup, dilediğiniz gibi süsleyerek servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
  • Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
  • Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...