Ananaslı Sütlaç Tarifi

Ananaslı Sütlaç
  • 4 Kişilik
    2 kişi oy verdi / Ortalama Puan 1,50
  • Orta

Ananaslı Sütlaç Yapılışı

KARAMEL için tozşeker, su ve limonlimon kelimesinin anlamı için tıklayınız "LİMONLU TARİFLER İÇİN TIKLAYIN! Hiçbir mevsim mutfaklardan eksik olmayan limon, eski çağlardan beri çeşni ve şifalı bitki olarak kullanılıyor. İlk olarak Asurlular tarafından yetiştirilmeye başlanan, bu sebeple "Med elması" olarak da bilinen limon,..." suyunu tavaya alın. Tozşeker eriyip, kahverengi olana dek karıştırarak pişirin. Ocaktan almaya yakın cevizceviz kelimesinin anlamı için tıklayınız "Yaz-kış her mevsim, sabah akşam bütün öğünlerde şifa niyetine sofralara konuk olur ceviz. Yıllarca yaşayıp, insanlık tarihine gizli tanıklık eden doğanın bu mucizevi topları, insan sağlığına sonsuz yararlarından sebep "doğal aspirin" görevi..." ilave edip karıştırın. Sütlaç için ananas suyu, pirinç ve sütü, pirinç yumuşayıncaya dek pişirin. Tozşeker ilave edip, bir taşım daha kaynatın. Ayrı bir yerde buğday nişastasını yarım çay bardağı su ile açın. Daha sonra kaynamakta olan sütlaca azar azar ilave edip, ocaktan alın. Kuplara bir miktar sütlaç, ardından küp doğranmış ananas yerleştirin. Yeniden sütlaç koyup, üzerine birer dilimlenmiş ananas yerleştirin. En üste birer tatlı kaşığı sütlaç paypay kelimesinin anlamı için tıklayınız " Normal 0 21 false false false TR X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4 edin. Karamelli cevizle süsleyip servis yapın.

kalan karakter 1000

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan SOFRA veya sofra.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Tarif Arama Kutusu

Detaylı tarif arama
Detaylı tarif arama
  • detaylı tarif ARA