Arnavut Ciğeri Tarifi

Arnavut Ciğeri
  • 2 Kişilik
    1 kişi oy verdi / Ortalama Puan 2,00
  • Orta

Arnavut Ciğeri Yapılışı

CİĞERİN zarını soyup damarlarını temizleyin ve kuşbaşı doğrayın. Süzülmesi için delikli süzgece koyun. Üzerine 1 çorba kaşığı pulbiber serpin. Tuz ilave edip una bulayın. Fazla unu silkeleyin. Sıvıyağı kızdırıp ciğerleri pişirip servis tabağına alın. Kalan pulbiberi tavada kalan yağda hafifçe yakıp tabağın üzerine gezdirin. Dereotu ile süsleyerek servis yapın.

kalan karakter 1000

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan SOFRA veya sofra.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Tarif Arama Kutusu

Detaylı tarif arama
Detaylı tarif arama
  • detaylı tarif ARA