Kayın Mantarlı Et Sote Tarifi

Kayın Mantarlı Et Sote
  • 2 Kişilik
  • Orta

Malzemeler

Kayın Mantarlı Et Sote Yapılışı

KUŞBAŞI doğranmış eti kıyılmış sarmısaksarmısak kelimesinin anlamı için tıklayınız "Zambakgiller familyasından olan sarmısak, soğanın da yakın akrabasıdır. Kökenine dair farklı inançlar bulunsa da yaygın inanç, anayurdunun Orta Asya kıtası olduğu yönünde. Arkeolojik kayıtlardan Sümerler'in sarmısağı bildiği ve ilaç olarak..." ve soya sosusoya sosu kelimesinin anlamı için tıklayınız "Soya sosuna dair: ✔ Soya sosu; temel olarak soya, buğday, tuz ve suyla hazırlanan fermante bir sostur. Tadını zenginleştirmek amacıyla içine farklı malzemeler de eklenebilir. ✔ Soya sosu Güneydoğu Asya ve Japonya kökenlidir. Japon ve..." ile iyice karıştırın. Sıvıyağı tencereye alarak sosla karıştırdığınız eti soteleyin. Daha sonra suyu ekleyip pişmeye bırakın. İri doğranmış kayın mantarını, yarım ay şeklinde doğradığınız soğanı, iri küpler halinde doğradığınız kırmızı-yeşil biberi, tuzu ve son olarak karabiberi ilave edip biraz soteleyin. Sıcak olarak servis yapın.

kalan karakter 1000

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan SOFRA veya sofra.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Tarif Arama Kutusu

Detaylı tarif arama
Detaylı tarif arama
  • detaylı tarif ARA