Düğün Çorbası Tarifi

Düğün Çorbası
  • 4 Kişilik
  • Kolay

Düğün Çorbası Yapılışı

Eti bol suda haşlayın. Sudan aldığınız etleri didikleyin. Ayrı bir yerde 3 çorba kaşığı un, yumurta, 1 çay kaşığı limonlimon kelimesinin anlamı için tıklayınız "LİMONLU TARİFLER İÇİN TIKLAYIN! Hiçbir mevsim mutfaklardan eksik olmayan limon, eski çağlardan beri çeşni ve şifalı bitki olarak kullanılıyor. İlk olarak Asurlular tarafından yetiştirilmeye başlanan, bu sebeple "Med elması" olarak da bilinen limon,..." suyu, 2 çorba kaşığı yoğurt ve haşlama suyundan 1 çorba kaşığı su alarak terbiye edin. Bu karışımı da tekrar haşlama suyuna ilave edip, bir taşım kaynatın. Eti ekleyin. Birkaç dakika kaynatıp, üzerine tereyağında yaktığınız toz kırmızıbiberi ve nanenane kelimesinin anlamı için tıklayınız "Latince adı: Mentha aquatica L. ve Mentha pulegium L. Ballıbabagiller (Lamiaceae) familyasındandır. Yaprakları ve çiçekleri taze ya da kuru olarak kullanılır. "Yarpuz", "narpuz", "sunanesi", "filiskin", "kırnanesi", "kıvırcıknane", "anuk" ve..." gezdirerek servis yapın.

kalan karakter 1000

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan SOFRA veya sofra.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Tarif Arama Kutusu

Detaylı tarif arama
Detaylı tarif arama
  • detaylı tarif ARA