Galeri

Kısırın birbirinden iddialı 10 tarifiKısırın birbirinden iddialı 10 tarifi

Pincurlu Kısır Tarifi.

 

1 su bardağı ince bulgur 
1 su bardağı kaynar su 
2 tatlı kaşığı salça 
1 tatlı kaşığı biber salçası 
1 çay kaşığı kimyon 
1 çay kaşığı kırmızıbiber 
3 çay kaşığı reyhan 
1 çorba kaşığı pincur (Közlenmiş Biber Salatası) 
3 çorba kaşığı nar ekşisi 
Yarım çay bardağı zeytinyağı 
Yarım demet maydanoz 
Yarım demet taze soğan.

 

ÖNCE bulgurun üzerine kaynar suyu döküp, kapak kapatın. 10 dakika bulgurun şişmesi için bekletin. Daha sonra salçaları ve baharatları ekleyin. Elinizle iyice yoğurun. Pincur'u ekleyip yoğurmaya devam edin. Zeytinyağı ve nar ekşisini katın. En son yeşillikleri ilave edip, karıştırın..

A’dan Z’ye Tarifler A’dan Z’ye tüm tariflerin listesini görmek için tıklayın

Tarif Arama Kutusu

tarif ARA
BİZE ULAŞIN