Galeri

İspanyol Mutfağıİspanyol Mutfağı

GASPACHO(6 Kişilik)

Malzemeler:

4 su bardağı domates suyu

4 adet küp doğranmış domates

2 adet küp doğranmış kırmızı soğan

3 diş sarmısak

1 adet küp doğranmış salatalık

2 çorba kaşığı üzüm sirkesi

1 adet küp doğranmış kırmızı biber

Yarım demet kıyılmış dereotu

4 çorba kaşığı zeytinyağı, tuz

Üzeri için:

2’şer adet salatalık, domates ve kırmızı biber

1 adet soğan

Hazırlanışı:

Domates suyu, domates, soğan, sarmısak, salatalık, üzüm sirkesi, kırmızı biber, dereotu ve zeytinyağını blenderden geçirin. Tuz ekleyip karıştırın. Servis tabaklarına pay edin. Üzeri için salatalık, domates ve kırmızı biberi küp doğrayın. Soğanı kıyın. Tümünü harmanlayıp, her tabağın üzerine 3'er çorba kaşığı ekleyin. Soğuk servis yapın.

A’dan Z’ye Tarifler A’dan Z’ye tüm tariflerin listesini görmek için tıklayın

Tarif Arama Kutusu

tarif ARA
BİZE ULAŞIN