Galeri

Fındığın lezzet verdiği tatlarFındığın lezzet verdiği tatlar

Çikolatalı Fındık Krokan

Malzemeler

2 su bardağı tozşeker 

2 çorba kaşığı su 

1 çorba kaşığı limon suyu 

2 su bardağı fındık 

Üzerine: 

2 paket (80’er gramlık) 

bitter çikolata 

Çikolatalı Fındık Krokan Yapılışı

Tozşeker, su ve limon suyunu bir tencereye alıp, karıştırarak kaynatın. Rengi koyulaşmaya başlayınca fındığı ilave edin ve karıştırın. Alüminyum folyo serilmiş fırın tepsisinin üzerine karışımdan tatlı kaşığı ile parçalar koyun. Soğuması için bir kenara alın. Çikolatayı benmari usulü eritin. Sertleşen fındık krokanları yarısına kadar çikolataya batırıp, çıkarın. Yağlı kağıt serilmiş tepsiye dizin ve soğuduktan sonra servis yapın.

A’dan Z’ye Tarifler A’dan Z’ye tüm tariflerin listesini görmek için tıklayın

Tarif Arama Kutusu

Detaylı tarif arama
Detaylı tarif arama
  • detaylı tarif ARA
BİZE ULAŞIN