Galeri

Birbirinden pratik kebaplarBirbirinden pratik  kebaplar

Yoğurtlu Kebap Tarifi

 

2 Kişilik

 

Malzemeler

 

2 adet tavuk göğsü 

200 gram kuzu eti (but kısmından) 

4 çorba kaşığı tereyağı 

1 adet tırnak pide 

4 çorba kaşığı rendelenmiş domates 

200 gram yoğurt 

Tuz, karabiber 

Üzerine: 

2 çorba kaşığı tereyağı 

Bir tutam toz kırmızıbiber 

1 adet domates 

2 adet sivri biber 

 

Yoğurtlu Kebap Yapılışı

 

Tavuk göğsü ve kuzu etini ızgarada pişirdikten sonra incecik dilimleyin. 4 çorba kaşığı tereyağını kızdırıp kuşbaşı doğradığınız pideyi kıtır kıtır olana kadar kavurun. Üzerine rendelenmiş domates, tuz ve karabiberi ekleyin. Pideler domates suyunu çekene kadar pişirin ve servis tabağına alın. Tuz eklediğiniz yoğurdu üzerine yayıp dilimlediğiniz etleri üzerine yerleştirin. Tereyağını kızdırıp içine toz kırmızıbiberi ekledikten sonra tabağın üzerine gezdirin. Közlenmiş domates ve biberle süsleyerek servis yapın.

A’dan Z’ye Tarifler A’dan Z’ye tüm tariflerin listesini görmek için tıklayın

Tarif Arama Kutusu

tarif ARA
BİZE ULAŞIN