Galeri

Birbirinden nefis 10 bisküvi tarifiBirbirinden nefis 10 bisküvi tarifi

Kremalı bisküvi  
8 Kişilik  

Malzemeler

1 salkım beyaz üzüm
2 su bardağı un
150 gram tereyağı
Yarım su bardağı pudraşekeri
1 paket vanilya
3 çorba kaşığı irmik

Krema için:
1 çay bardağı beyaz üzüm suyu
1 su bardağı süt
2 çorba kaşığı un
1 çay bardağı pudraşekeri
2 çorba kaşığı krema

Üzeri için:
Pudraşekeri

Kremalı bisküvi Yapılışı

Un, tereyağı, pudraşekeri, vanilya ve irmiği iyice yoğurun. Hamuru merdane yardımıyla 2 cm olacak şekilde açın. Dilediğiniz ebattaki yuvarlak kalıpla kesin. Hamurları, yağlı kağıtla kaplanmış fırın tepsisine dizip, önceden ısıtılmış 180 derece fırında 15 dakika pişirin. Daha sonra soğumaya bırakın. Krema için üzüm suyu, süt, un, pudraşekeri ve kremayı karıştırarak pişirin. Mikser yardımıyla çırparak soğutun İki bisküvinin arasına krema koyup üzüm yerleştirin. Bisküviler bitene kadar işlemi tekrarlayın. Üzerlerine dilimlenmiş üzüm yerleştirip servis yapın.

A’dan Z’ye Tarifler A’dan Z’ye tüm tariflerin listesini görmek için tıklayın

Tarif Arama Kutusu

Detaylı tarif arama
Detaylı tarif arama
  • detaylı tarif ARA
BİZE ULAŞIN