Galeri

Adana'nın en nefis 7 lezzetiAdana'nın en nefis 7 lezzeti

Adana deyince aklımıza ilk gelen lezzet muhakkak kebaptır.

 Adana Kebabı Tarifi (4 kişilik)

 Yarım kg yağlı kıyma
1 çorba kaşığı biber salçası
Yarım demet maydanoz
Tuz,
Pulbiber

Derin bir kapta kıyma, biber salçası, tuz, pulbiber ve ince kıyılmış maydanozu yoğurun. 2 saat buzdolabında dinlendirin. Avucunuzu ıslatıp, kebabı şişlere takın. Kömür ateşinde pişirin. Bu arada sık sık çevirip, yağını pideye alın.

A’dan Z’ye Tarifler A’dan Z’ye tüm tariflerin listesini görmek için tıklayın

Tarif Arama Kutusu

Detaylı tarif arama
Detaylı tarif arama
  • detaylı tarif ARA
BİZE ULAŞIN