Çelik sanatının ustası Emsan, üstün yapışmaz teknolojisi ile sunduğu tencere setleri ve davet sofralarına şıklık katan çatal bıçak setleri ile dünyanın en köklü ve prestijli tasarım yarışmaları arasında gösterilen Good Design'da 4 ödülün birden sahibi oldu.

Amerika'da Chicago Athenaeum (Mimarlık-Tasarım Müzesi ve Avrupa Mimarlık Sanat Tasarımı ve Kent Çalışmaları Merkezi) tarafından bu yıl 73. kez düzenlenen Good Design Awards'ta Emsan, Mısra Kek Kalıbı, Diagon Tencere Seti, Fair Çatal Kaşık Bıçak Seti ve Destrier Çatal Kaşık Bıçak Seti ile ödül aldı. Tasarımı, ısıyı eşit dağıtan özel kanalları ve yanmaz yapışmaz döküm yapısı ile kısa sürede mutfakların vazgeçilmezi olan Diagon Tencere Seti; döküm üzerine granit kaplama özelliği ile öne çıkan Mısra Kek Kalıbı, sofralara zarafet ve şıklık katan Fair Çatal Kaşık Bıçak Seti ve Destrier Çatal Kaşık Bıçak Seti ödül alan ürünler oldu.

"Bu ödüller tasarım ve kaliteye verdiğimiz önemin göstergesi"
Emsan Genel Müdürü Hakan Zihnioğlu, Good Design ödüllerinde dört farklı ürün ile ödül almaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, "Bu ödüller, tasarım ve kaliteye verdiğimiz önemin bir göstergesi. Geçmişten geleceğe nesillerin buluşma noktası bir marka olarak, her zaman inovatif, kullanım kolaylığı ile estetik tasarımı bir arada sunan ürünler tasarlamak için çalışıyoruz. Good Desing'dan aldğımız bu ödüller de emeklerimizin uluslararası alanda da karşılık bulduğunu gösteriyor" dedi.