Salata

Herhangi bir yaz salatasını daha ferahlatıcı kılmak için yalnızca birkaç dilim karpuz yeterli. Bir klasik olan beyaz peynir ve karpuz ikilisini kolaylıkla her salataya uyarlayabilirsiniz. Biraz daha doyurucu hale getirmek için ceviz, nane ve avokado da ekleyebilirsiniz.

Smoothie

Sıcak bir yaz günü, buz gibi karpuz dilimlerinden daha iyi ne olabilir? Buz gibi karpuzlu bir smothiee. Son dönemin popüler lezzetlerinden smoothie'ler hem pratik hem de lezzetli olmaları nedeniyle farklı öğünler için tercih ediliyor. Donmuş muz, çilek ve karpuz üçlüsünün bir araya geleceği smoothie, lezzetli olduğu kadar sağlıklı bir seçim de olacaktır.

Limonata

Gelelim önerilerimizin en pratik ve en 'soğuk' olanına. Sıcak günlerin en sevilen içeceklerinden limonatada, başrolde her zaman limonlar olmak zorunda değil. Limonlara eşlik edecek birkaç dilim karpuz, işleri hem daha lezzetli hem de daha renkli kılacaktır.

Izgara Karpuz

Karpuz dilimlerini ızgarada birkaç dakika beklettikten sonra üzerine bal eklemeyi deneyin. Bu tatlı meyvenin sıcakta lezzetli olabileceğini göreceksiniz.