Barbunyalı Taze Fasulye

Pratik hazırlanışıyla barbunyalı taze fasulye tarifimiz.

Barbunyalı Taze Fasulye
Taze fasulye yemeği için, fasulyeyi temizleyip, tüm malzemeyi tencereye alın. Hiç su koymadan bir buçuk saat pişirin.
Bu arada barbunya için, zeytinyağını tencereye alın. Üzerine ince kıyılmış soğanı koyup soteleyin. Küçük doğranmış havucu ve domatesi ekleyip sotelemeye devam edin.
Barbunyayı ekleyin. Tuz ve toz şeker katın. İyice yumuşayana dek pişirin. Büyükçe bir servis tabağının kenarına taze fasulyeyi yerleştirip, ortasına barbunyayı koyun. Ilık ya da soğuk servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
  • Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
  • Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...