Turp Otu Tarifi

Turp Otu
  • Rahmi Yılmaz
    • İZMİR İZMİR Yöresi
    4 kişi oy verdi / Ortalama Puan 2,50
  • Kolay

Turp Otu Yapılışı

Turp otlarını kaynayan suda haşlayıp, ılınmaya bırakın. Derin bir kaba zeytinyağızeytinyağı kelimesinin anlamı için tıklayınız "Zeytinyağı, üretim yöntemine göre başlıca üç kategoriye ayrılır: Naturel, rafine ve riviera. Naturel Zeytinyağı (Virgin Oil): Zeytin meyvesinin doğal renk, koku ve tat özelliklerini taşıyan, hiçbir kimyasal işlem uygulanmadan elde edilen yağdır....", dövülmüş sarmısaksarmısak kelimesinin anlamı için tıklayınız "Zambakgiller familyasından olan sarmısak, soğanın da yakın akrabasıdır. Kökenine dair farklı inançlar bulunsa da yaygın inanç, anayurdunun Orta Asya kıtası olduğu yönünde. Arkeolojik kayıtlardan Sümerler'in sarmısağı bildiği ve ilaç olarak...", tuz, karabiberkarabiber kelimesinin anlamı için tıklayınız "Latince adı: Piper nigrum L. Karabibergiller (Piperaceae) familyasındandır. Meyve kısımları tane ya da toz olarak kullanılır. Et yemeklerinde, dolma harçlarında, çorbalarda, hamurişlerinde, salatalarda, soslarda, yani her türlü yemeğe çeşni ve tat...", limonlimon kelimesinin anlamı için tıklayınız "LİMONLU TARİFLER İÇİN TIKLAYIN! Hiçbir mevsim mutfaklardan eksik olmayan limon, eski çağlardan beri çeşni ve şifalı bitki olarak kullanılıyor. İlk olarak Asurlular tarafından yetiştirilmeye başlanan, bu sebeple "Med elması" olarak da bilinen limon,..." suyu ve tozşekeri koyup karıştırın. Ilınan turp otunun üzerine bu sosu gezdirip servis yapın.

kalan karakter 1000

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan SOFRA veya sofra.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Diğer turp otu Tarifleri

Tarif Arama Kutusu

Detaylı tarif arama
Detaylı tarif arama
  • detaylı tarif ARA