Baklava Hamuruna Sarılı Tavuk But Tarifi

Baklava Hamuruna Sarılı Tavuk But
  • 2 Kişilik
    12 kişi oy verdi / Ortalama Puan 3,42
  • Orta

Malzemeler

Baklava Hamuruna Sarılı Tavuk But Yapılışı

Tavuk butlarını; ezilmiş sarımsak dişleri, fesleğenfesleğen kelimesinin anlamı için tıklayınız "Latince adı: Ocimum basilicum Ballıbabagiller (Lamiaceae) familyasındandır. "Feslikan" ve "peslan" olarak da bilinir. Kullanılan kısmı yaprağı ve çiçeğidir. Tazesi ve kurusu değerlendirilir. Makarna soslarında, çorbalarda, et-sebze..." ve 1 çorba kaşığı zeytinyağızeytinyağı kelimesinin anlamı için tıklayınız "Zeytinyağı, üretim yöntemine göre başlıca üç kategoriye ayrılır: Naturel, rafine ve riviera. Naturel Zeytinyağı (Virgin Oil): Zeytin meyvesinin doğal renk, koku ve tat özelliklerini taşıyan, hiçbir kimyasal işlem uygulanmadan elde edilen yağdır...." ile oluşturduğunuz karışım içinde marine edin. Renkli biberleri, kuru soğanı ve dolmalık fıstığı kızgın tavada, zeytinyağında soteleyin. Sotelenen harcı, tavuk budunun içine koyup, rulo şeklinde sarın. (Derili kısmı dışa gelecek şekilde.) Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında, 15 dakika pişirin. Fırından çıkarıp, soğumasını bekleyin. Baklava hamurundan kare parçalar kesin. Bir streç filmin üzerine hamurları, uzun bir parça oluşturacak şekilde dizin. Üzerine soğumuş tavuk butunu yerleştirin ve dikkatlice streç film yardımıyla rulo halinde sarın. 180 derecelik fırında hamur kızarana kadar pişirin.

kalan karakter 1000

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan SOFRA veya sofra.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Tarif Arama Kutusu

tarif ARA
BİZE ULAŞIN