Badem ve Frambuazlı Sarma Tatlısı Tarifi

Badem ve Frambuazlı Sarma Tatlısı
  • 8 Kişilik
  • Zor

Badem ve Frambuazlı Sarma Tatlısı Yapılışı

Hamur için yumurta ve tozşekeri kabarana dek karıştırın. Üzerine, ayrı bir yerde harmanladığınız un ve irmiği kevgirden geçirerek ilave edin. İyice karıştırıp, yağlı kağıtla kaplanmış fırın tepsisine 1 cm kalınlığında dökün. Önceden ısıtılmış 220 derece fırında 10 dakika pişirin. Şerbeti için su ve tozşekeri kaynatın. Koyulaşmaya yakın limonlimon kelimesinin anlamı için tıklayınız "LİMONLU TARİFLER İÇİN TIKLAYIN! Hiçbir mevsim mutfaklardan eksik olmayan limon, eski çağlardan beri çeşni ve şifalı bitki olarak kullanılıyor. İlk olarak Asurlular tarafından yetiştirilmeye başlanan, bu sebeple "Med elması" olarak da bilinen limon,..." suyu ve vanilyayı ekleyin. Soğuk pandispanyanın üzerine sıcak şurubu dökün. Üzerine frambuaz marmeladı yayıp, file bademi serpiştirin. Rulo şeklinde sarıp, dinlendirin. Frambuaz marmeladı sürün, badembadem kelimesinin anlamı için tıklayınız " Kadifemsi dış kabuğun altında bulunan sert bir kabuk ve onun içindeki lezzetli tohumdan oluşan badem, karanlık, kapalı bir yerde saklı olan ve bulan kişiyi besleyecek bir hazineyi sembolize eder. Madde ile ruh ikiliğinin, dünya ile cennetin, ateş...", krem şanti, frambuaz ve incirle süsleyip, servis yapın.

kalan karakter 1000

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan SOFRA veya sofra.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Tarif Arama Kutusu

tarif ARA
BİZE ULAŞIN