RUM TATLISI Tarifi

RUM TATLISI
  • sedoday
    14 kişi oy verdi / Ortalama Puan 4,29

RUM TATLISI Yapılışı

yumurta ile şeker beyazlaşana kadar miksermikser kelimesinin anlamı için tıklayınız " Normal 0 21 false false false TR X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4 ..." ile çırpılır. Diğer malzemeler karışımın içine konulup tahta kaşıl ile özleşene kadar karıştırılır. Sıvıyağ ile yağlanmış borcama dökülür. Önceden ısıtılmış170 derecede üzeri kızarana kadar pişirilir. Fırından çıkartılınca soğuk şerbet (şerbet kaynatılmayacak) dökülerek 1-2 saat dinlendirildikten sonra servis yapılır

kalan karakter 1000

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan SOFRA veya sofra.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Tarif Arama Kutusu

Detaylı tarif arama
Detaylı tarif arama
  • detaylı tarif ARA