Revani Tarifi

Revani
  • 4 Kişilik
    35 kişi oy verdi / Ortalama Puan 4,29
  • Orta

Revani Yapılışı

Şerbeti hazırlamak için, tozşeker suyu kaynatın. Ocaktan indirmeye yakın limonlimon kelimesinin anlamı için tıklayınız "LİMONLU TARİFLER İÇİN TIKLAYIN! Hiçbir mevsim mutfaklardan eksik olmayan limon, eski çağlardan beri çeşni ve şifalı bitki olarak kullanılıyor. İlk olarak Asurlular tarafından yetiştirilmeye başlanan, bu sebeple "Med elması" olarak da bilinen limon,..." suyunu ilave edip, soğumaya bırakın. Yumurta ve tozşekeri iyice çırpın. Daha sonra geriye kalan tüm malzemeyi ilave edip, iyice çırpın. Tepsiye döküp, önceden ısıtılmış 175 derece fırında 40-45 dakika pişirin. Revaniyi fırından çıkartıp, üstüne soğuk şurubu dökün. Üzerini kapatıp, 4 saat dinlendirin. Dilediğiniz şekilde süsleyip, servis yapın.

kalan karakter 1000

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan SOFRA veya sofra.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Tarif Arama Kutusu

Detaylı tarif arama
Detaylı tarif arama
  • detaylı tarif ARA