Kiraz Tuzlusu Kavurması Tarifi

Kiraz Tuzlusu Kavurması
  • 4 Kişilik
  • Orta

Kiraz Tuzlusu Kavurması Yapılışı

1.KİRAZLARI yıkayıp çekirdeklerinden ayıklamadan kavanoza bir sıra yerleştirin. Üzerini örtecek kadar kaya tuzu ile kaplayın. Kirazlar bitene dek aynı işlemi tekrarlayın. Kavanozun kapağını kapatıp bir hafta dinlendirin. Kavanozdan çıkardığınız kirazları sıcak suda, tuzlarından arınana kadar bekletin.

2.Piyazlık doğradığınız soğanları teflon tavada eritin. Üzerine 2 çorba kaşığı tereyağını ilave ederek kavurun. Son olarak suyunu süzdüğünüz kirazları ekleyin. Sürekli karıştırarak kavurun.

Aşçının notu: “Kiraz Tuzlusu Kavurması”nı, mısır ekmeği ile servis yapabilirsiniz.

kalan karakter 1000

cuneytturkmen cuneytturkmen // İSTANBUL

Elinize sağlık.

Aynı Görüşte misiniz?
evet0
hayır0
cevapla 17.01.2017 11:25
Gurme Gurme

Mükemmel bir tarif...

Aynı Görüşte misiniz?
evet0
hayır0
cevapla 17.01.2017 11:22
ismet ismet

çok mucize tebrik ederim

Aynı Görüşte misiniz?
evet0
hayır0
cevapla 22.05.2016 19:54

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan SOFRA veya sofra.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Tarif Arama Kutusu

Detaylı tarif arama
Detaylı tarif arama
  • detaylı tarif ARA
BİZE ULAŞIN