Pancarlı Bulgur Salatası
Hafta sonu yemeği biraz fazla kaçırdıysanız; önerimiz, hafif ve lezzetli "Pancarlı Bulgur Salatası"...

Bulgurun üzerini geçecek kadar sıcak su ekleyip, kısık ateşte, bulgur yumuşayana kadar pişirin. Suyunu çekmesi için ocaktan alıp, tencerenin kapağı kapalı olarak dinlendirin.
Derin bir kasede bulgur, küp doğranmış pancar turşusu, kıyılmış göbek marul, kıvırcık marul, nane, halka doğranmış soğan ve kırmızı biberi harmanlayın.
Tuz ekleyin. Sos için zeytinyağı, limon suyu ve pancar turşusu suyunu çırpın. Salatayı servis tabağına alıp üzerine sos gezdirerek servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Bağ Bozumu Sofrası
- Bağışıklık Dostu Mevsim Menüleri
- Konuk Şef Can Aras'la Sofraya Özel
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL