Milföy Hamurundan Pasta Tarifi

Milföy Hamurundan Pasta
  • 10 Kişilik
    2 kişi oy verdi / Ortalama Puan 2,00
  • Orta

Milföy Hamurundan Pasta Yapılışı

MİLFÖYLERİ ayrı ayrı ortadan ikiye kesip, önceden ısıtılmış 170 derece fırında pişirin. KremaKrema kelimesinin anlamı için tıklayınız "Süt,şeker ve kıvam arttırıcı malzemelerle hazırlanan,pastaların aralarına dolgu malzemesi olan ve üzerine kaplamakta kullanılan malzeme." için 1 çay bardağı süt, nişasta, un ve vanilyayı miksermikser kelimesinin anlamı için tıklayınız " Normal 0 21 false false false TR X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4 ..." yardımıyla çırpın. Ayrı bir yerde kalan süt ve tozşekeri kısık ateşte, tozşeker eriyene dek pişirip, içine mikserden geçirdiğiniz karışımı ekleyin. Koyulaşana dek karıştırarak pişirin. Ocaktan alıp soğumaya bırakın. Tereyağını mikserle çırpıp, üzerine soğuyan kremayı ekleyin. Kabaran milföyleri enlemesine ikiye ayırıp aralarına krema sürün. Pudraşekeri serpip, dilediğiniz şekilde süsleyerek servis yapın.
Aşçının notu: Kremaya arzuya göre kivi, çilek ya da muz ilave edebilirsiniz

kalan karakter 1000

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan SOFRA veya sofra.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Tarif Arama Kutusu

Detaylı tarif arama
Detaylı tarif arama
  • detaylı tarif ARA