MACCHERONİ(Tavuklu ve Kurutulmuş Domatesli Makarna)
SIVIYAĞ ve tuz eklediğiniz suda makarnayı 7-8 dakika haşlayıp, süzün. Jülyen doğranmış piliç bonfileyi zeytinyağında rengi dönene kadar soteleyin. Jülyen doğranmış kurutulmuş domatesi katın ve 1-2 dakika daha sotelemeye devam edin. Sarmısak ve kremayı ilave edin. Kıyılmış maydanoz, fesleğen, tuz ve karabiberi ekleyin. Tüm malzemeyi şöyle bir çevirdikten sonra makarna suyu ve tereyağını koyup, bir taşım kaynatın. Makarna ve iç malzemeyi wok tavayaalın. Tatların birbirine geçmesi için kısık ateşte 1-2 dakika pişirin. Üzerine toz veya rendelenmiş parmesan peyniri serperek, servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İlham Veren Konuklarla Aynı Sofra'da
- Geçmişten Geleceğe Gastronomi
- Zeynep Dinç'le Yaş Günü Özel: Kutlama Tatlıları
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL