Fırında Kolay Makarna Tarifi

Fırında Kolay Makarna
  • 6 Kişilik
    12 kişi oy verdi / Ortalama Puan 4,50
  • Kolay

Malzemeler

Fırında Kolay Makarna Yapılışı

Önce yağı tavada eritin ve derin bir kaba alın. İçine süt, yumurta, karabiberkarabiber kelimesinin anlamı için tıklayınız "Latince adı: Piper nigrum L. Karabibergiller (Piperaceae) familyasındandır. Meyve kısımları tane ya da toz olarak kullanılır. Et yemeklerinde, dolma harçlarında, çorbalarda, hamurişlerinde, salatalarda, soslarda, yani her türlü yemeğe çeşni ve tat..." ve tuz katıp çırpın. Makarnayı, içine tuzu eklenmiş 3 su bardağı suda haşlayın ve süzün. Peynirden 2 çorba kaşığı ayırın ve kalanını sütlü karışıma ilave edin. Fırın kabını yağlayın ve önce makarnayı koyun. Üzerine sütlü karışımı boşaltın ve üzerine ayırdığınız 2 çorba kaşığı peyniri serpin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 35-40 dakika pişirin.
Aşçının notu: Fırın makarnayı servis yaparken dilimlerin daha kolay çıkması için kabı iyice yağlamak çok önemlidir.

kalan karakter 1000

bcoskun bcoskun

Denedim., Evde beğenildi.

Aynı Görüşte misiniz?
evet0
hayır0
cevapla 01.11.2013 17:24
bemegç bemegç // ANKARA

denedim güzel oldu. kaşarı bol kullanınca daha güzel olur.

Aynı Görüşte misiniz?
evet3
hayır0
cevapla 11.10.2012 11:25

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan SOFRA veya sofra.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Tarif Arama Kutusu

Detaylı tarif arama
Detaylı tarif arama
  • detaylı tarif ARA