Taze Fasulye Konservesi Tarifi

Taze Fasulye Konservesi
    • Ev Yapımı
    1 kişi oy verdi / Ortalama Puan 1,00

Taze Fasulye Konservesi Yapılışı

Fasulyelerin uç kısımlarını bir bıçak yardımıyla kesin. Kılçıklarını da bir bıçak yardımıyla çıkarın. Bol suyla yıkayın.Bir tencereye 1 litre su koyun. Kaynadıktan sonra fasulyeleri 3 dakika bekletip çıkarın. Bir süzgece alarak suyunu süzün. Daha sonra fasulyeleri kavanozların içine dik ve bütün olarak yerleştirin. Domatesleri ikiye bölüp fasulyelerin üzerine yerleştirin. Taze fasulyeleri haşladığınız su ılındıktan sonra kavanozlara doldurun. Üzerine yemeğe attığınız kadar tuz ilave edin. Diğer kavanozları da aynı şekilde doldurun. Kavanozları ters yüz edin. İçi su dolu genişçe bir kaba kavanozların kapakları altta kalacak şekilde yerleştirin. 1- 1.5 saat kaynatın. Sudan çıkarttıktan sonra soğutun. Serin bir yerde, tüketeceğiniz güne kadar bekletin.

kalan karakter 1000

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan SOFRA veya sofra.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Tarif Arama Kutusu

Detaylı tarif arama
Detaylı tarif arama
  • detaylı tarif ARA