Portakal Likörü Tarifi

Portakal Likörü
  • Kişilik
    • Ev Yapımı
    • Alkollü
    1 kişi oy verdi / Ortalama Puan 5,00
  • Kolay

Portakal Likörü Yapılışı

Portakalların kabuklarını beyaz kısmı ile birlikte soyun. İnce ince dilimledikten sonra geniş ağızlı bir şişeye koyun. Üzerine kanyağı, yarım çay kaşığı kişnişkişniş kelimesinin anlamı için tıklayınız "Latince adı: Coriandrum sativum (yetiştirilmiş olan) Maydanozgiller (Apiaceae) familyasındandır. "Kinzi", "kişnit", "kuzu kişnişi", "kuzbere", "aş otu" ve "yumurca" olarak da bilinir. Tazesi ile tane ya da toz halindeki tohumları kullanılır. Et ve..." tohumlarını ve küçük parçalara ayırdığınız çubuk vanilyayı ekleyin. Şişenin kapağını sıkıca kapattıktan sonra serin ve çok fazla güneş almayan bir yerde 1 ay süreyle bekletin. Likörü bir başka şişeye süzüp servis yapın.

kalan karakter 1000

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan SOFRA veya sofra.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Tarif Arama Kutusu

Detaylı tarif arama
Detaylı tarif arama
  • detaylı tarif ARA
Copyright © 2003 - 2014 Tüm hakları saklıdır. TURKUVAZ GAZETE DERGİ BASIM A.Ş. Turkuvaz Yayın