Bezelyeli Et Sote Tarifi

Bezelyeli Et Sote
  • 4 Kişilik
    2 kişi oy verdi / Ortalama Puan 4,00
  • Orta

Malzemeler

Bezelyeli Et Sote Yapılışı

SOĞANSOĞAN kelimesinin anlamı için tıklayınız " Zambakgiller ailesinden olan soğan, pırasa ve sarmısağın da yakın akrabasıdır. Soğanın anavatanının Asya olduğunu savunan bir görüş bulunmakla birlikte, bazı araştırma sonuçları evcilleştirilen soğanın ilk olarak bugünkü İran ve Pakistan'ın...", havuçhavuç kelimesinin anlamı için tıklayınız "HAVUÇLU FARKLI TARİFLER İÇİN TIKLAYIN! Zeytinyağlı Havuç Havuçlu Pilav Portakallı Soğuk Havuç Çorbası Karamelize Havuç Göz alıcı turuncu rengiyle dikkat çeken ve 5000 yıl önce mutfaklara girdiği belirlenen havuç, 16. yüzyılın..." ve patatesin kabuklarını soyup küp küp doğrayın. Dolmalık biberin çekirdeklerini çıkartıp 1 cm genişliğinde kesin. Yağı ve eti bir tencerenin içine alıp kavurun. Kısık ateşte et suyunu bırakıp, çekene kadar pişirin. Bu arada margarini eritip havuç ve patatesi 4-5 dakika soteleyin. Soğanı ve salçayı etin üzerine ekleyip karıştırın. Havuç, patatespatates kelimesinin anlamı için tıklayınız " Nişasta zengini, besleyici bir sebze olan patates, patlıcangiller ailesindendir. Anayurdu Güney Amerika'daki And Dağları bölgesi olana patates, dünyanın her yerinde kolayca bulunabilen ekonomik ve lezzetli bir besin maddesi olduğundan günümüzde..." ve biberleri de tencereye alın. Yarım su bardağı su ve tuz ekleyip etin iyice pişmesini sağlayın. Son olarak bezelyeyi ekleyin. Bezelyeler çabuk pişeceği için 7-8 dakika daha pişirmeniz yeterli olacaktır.

kalan karakter 1000

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan SOFRA veya sofra.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Tarif Arama Kutusu

Detaylı tarif arama
Detaylı tarif arama
  • detaylı tarif ARA
BİZE ULAŞIN