Sebze Garnitürlü Et Tarifi

Sebze Garnitürlü Et
  • 4 Kişilik
  • Kolay

Malzemeler

Sebze Garnitürlü Et Yapılışı

KABUKLARI soyulmuş kabakkabak kelimesinin anlamı için tıklayınız "Kabakgillerin örnek bitkisidir. Kabağın anayurdunun Kuzey Amerika olduğu kabul edilir. Kabak taze sebze olarak kullanılmasının yanı sıra kurutularak da tüketilir. Bazı yörelerde kabak çiçekleri dolma yapımında kullanılır. Satın alıp saklarken:..." ve havucu ayrı tencerelere alın. Üzerlerine yarımşar çay bardağı su katın ve kısık ateşte yumuşayana kadar pişirin. Çiçeklerine ayrılmış brokoliyi de ayrı bir tencerede, üzerine yarım çay bardağı su ilave ederek, kısık ateşte yumuşayana kadar pişirin. Eti bir tencereye koyup suyunu salıp çekene dek kavurun ve tencereden alın. Daha sonra tencereye salçaları ve sarmısağı katıp, birlikte 1 dakika çevirin.
Üzerine süt, karabiber, pulbiber katıp, şöyle bir çevirdikten sonra eti ilave edin ve kısık ateşte 5 dakika
pişirin. Ocağın altını kapatın. Yemeğe tuz ve kekik ekleyip, karıştırın. Haşlanmış sebzeleri doğrayıp tuz
ekledikten sonra karıştırın. Etle birlikte sıcak olarak servis yapın.

kalan karakter 1000

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan SOFRA veya sofra.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Tarif Arama Kutusu

Detaylı tarif arama
Detaylı tarif arama
  • detaylı tarif ARA