Etli Terbiyeli Kereviz Tarifi

Etli Terbiyeli Kereviz
  • 6 Kişilik
    19 kişi oy verdi / Ortalama Puan 2,58
  • Orta

Malzemeler

Etli Terbiyeli Kereviz Yapılışı

ETİ tencereye alıp suyunu salıp, yeniden çekene dek pişirin. Diğer taraftan soğanı yemeklik, havucu verev, kerevizkereviz kelimesinin anlamı için tıklayınız " Kendine özgü yoğun aroması nedeniyle kimilerinin sevdiği kimilerinin de yanına bile yaklaştırmadığı kereviz maydanozgiller ailesinin üyelerindendir. Anayurdunun Akdeniz havzası ve Kafkasya olduğuna inanılan kerevizin yabani akrabalarına Mısır,..." ve patatesi kuşbaşı doğrayın. Kerevizin kararmasını önlemek için, limonlimon kelimesinin anlamı için tıklayınız "LİMONLU TARİFLER İÇİN TIKLAYIN! Hiçbir mevsim mutfaklardan eksik olmayan limon, eski çağlardan beri çeşni ve şifalı bitki olarak kullanılıyor. İlk olarak Asurlular tarafından yetiştirilmeye başlanan, bu sebeple "Med elması" olarak da bilinen limon,..." suyu eklediğiniz suda bekletin. Etin üzerine sıvıyağ ve yemeklik doğranmış soğansoğan kelimesinin anlamı için tıklayınız " Zambakgiller ailesinden olan soğan, pırasa ve sarmısağın da yakın akrabasıdır. Soğanın anavatanının Asya olduğunu savunan bir görüş bulunmakla birlikte, bazı araştırma sonuçları evcilleştirilen soğanın ilk olarak bugünkü İran ve Pakistan'ın..." ilave edin. Soğanın rengi dönünce havucu ekleyin. Birkaç dakika sonra patatespatates kelimesinin anlamı için tıklayınız " Nişasta zengini, besleyici bir sebze olan patates, patlıcangiller ailesindendir. Anayurdu Güney Amerika'daki And Dağları bölgesi olana patates, dünyanın her yerinde kolayca bulunabilen ekonomik ve lezzetli bir besin maddesi olduğundan günümüzde..." ve kerevizi katın. Tencerenin kapağını kapatıp kısık ateşte tencereyi ara sıra sallayarak 10 dakika pişirin. Sebzelerin üzerini geçecek kadar sıcak su ilave edin. Terbiye için yumurta sarısı ve limon suyunu karıştırın. Üzerine pişen yemeğin suyundan yarım kepçe ekleyin. Sebzeler tamamen yumuşayınca terbiyeyi azar azar tencereye ekleyin. Bir-iki taşım kaynatıp ocaktan alın.

kalan karakter 1000

Züleyha atalan Züleyha atalan

Yemeğinize bayıldık.tüm aile çok beğendi.çok teşekkürler.sağlun.bu tarifi bizlere paylaştığınız için.tekrardan teşekkürler...

Aynı Görüşte misiniz?
evet0
hayır0
cevapla 09.02.2016 23:35
Züleyha atalan Züleyha atalan

Çok teşekkürler.çok güzel bir yemek.herkese tavsiye ederiz

Aynı Görüşte misiniz?
evet0
hayır0
cevapla 09.02.2016 23:33

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan SOFRA veya sofra.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Tarif Arama Kutusu

tarif ARA
BİZE ULAŞIN