Ayvalı Et Tarifi

Ayvalı Et
  • Elif Korkmazel 2 Kişilik
    3 kişi oy verdi / Ortalama Puan 2,67
  • Orta

Ayvalı Et Yapılışı

KABUKLARINI soyduğunuz ayvaların çekirdeklerini çıkarın ve iri küp şeklinde doğrayın. Yıkadığınız eti kendi suyunu salıp, çekene kadar pişirin. Eti tencereden alın ve tereyağını koyup, eritin. Ayvayı ekleyin ve kısık ateşte 5-6 dakika kavurun. Üzerine eti, sıcak suda 1 saat bekletip, süzdüğünüz kuşüzümünü ve sıcak suyu katın. Tuz, karabiberkarabiber kelimesinin anlamı için tıklayınız "Latince adı: Piper nigrum L. Karabibergiller (Piperaceae) familyasındandır. Meyve kısımları tane ya da toz olarak kullanılır. Et yemeklerinde, dolma harçlarında, çorbalarda, hamurişlerinde, salatalarda, soslarda, yani her türlü yemeğe çeşni ve tat..." ve kimyonu ekleyip, etler yumuşayana kadar pişirin. Ocaktan almaya yakın narnar kelimesinin anlamı için tıklayınız " Akdeniz ikliminin yoğun kırmızısı, bolluk, bereket ve refahın sembolü… Üç büyük kitapta adı geçen, pek çok kültürde kutsal kabul edilen, binbir marifetli, yakut taneli cennetin meyvesi… Baharda açan nar çiçekleri önce olgunlaşır,..." ekşisini ilave edin ve sıcak olarak servis yapın.

kalan karakter 1000

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan SOFRA veya sofra.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Tarif Arama Kutusu

Detaylı tarif arama
Detaylı tarif arama
  • detaylı tarif ARA