Şarap Soslu Bonfile Tarifi

Şarap Soslu Bonfile
  • 1 Kişilik
    • Alkollü
  • Orta

Malzemeler

Şarap Soslu Bonfile Yapılışı

İSTEDİĞİNİZ gibi marine ettiğiniz bonfileyi, yapışmaz yüzeyli tavada kızartın. Diğer tarafta patatesleri haşlayıp, tereyağı, süt, fesleğenfesleğen kelimesinin anlamı için tıklayınız "Latince adı: Ocimum basilicum Ballıbabagiller (Lamiaceae) familyasındandır. "Feslikan" ve "peslan" olarak da bilinir. Kullanılan kısmı yaprağı ve çiçeğidir. Tazesi ve kurusu değerlendirilir. Makarna soslarında, çorbalarda, et-sebze..." ve biberiyeler ile püre haline getirin. Sos için, şarabı, balbal kelimesinin anlamı için tıklayınız "* Doğanın en özel ve şifalı armağanlarından olan bal, arılar tarafından çiçeklerden toplanan nektarlardan üretilir. Binlerce bitkinin şifasını taşıyan balın 1 gramını üretebilmek için arılar 4000'den fazla çiçekten nektar toplarlar. * Bu mucizevi..." ile birlikte pişirin. Arpacık soğanları ise tavada sote edin. Tabağa önce püreyi, üzerine bonfileyi, bonfilenin üzerine sosu, yanlarına ise sote ettiğiniz arpacık soğanları koyun.

kalan karakter 1000

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan SOFRA veya sofra.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Tarif Arama Kutusu

Detaylı tarif arama
Detaylı tarif arama
  • detaylı tarif ARA