Wasabi Soslu Et Tarifi

Wasabi Soslu Et
  • 2 Kişilik
    • Japon Mutfağı
    2 kişi oy verdi / Ortalama Puan 3,50
  • Orta

Malzemeler

Wasabi Soslu Et Yapılışı

BONFİLEYİ kuşbaşı doğrayın. Mantarları elinizle irice parçalayın. Et ve mantarı karıştırıp tavaya alın. Üzerine susam yağını gezdirin. 10-15 dakika sürekli karıştırarak pişirin. Wasabi sos, soyu sosu, pirinç sirkesi, sebzeli çeşni ve jülyen doğranmış kırmızı biberi ekleyip karıştırın. Zencefili ve dörde bölünüp yaprak yaprak çıkarılan soğanı ekleyin. Soğanlar diriliğini kaybedene dek karıştırarak pişirin. Sıcak olarak servis yapın.

Aşçının notu: Wasabi, bayır turbundan elde edilen özellikle Uzakdoğu Mutfağı’nda sıkça kullanılan bir sos türüdür. Büyük marketlerden temin edebilirsiniz.

kalan karakter 1000

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan SOFRA veya sofra.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Tarif Arama Kutusu

tarif ARA
BİZE ULAŞIN