Levrek marine Tarifi

Levrek marine
    3 kişi oy verdi / Ortalama Puan 3,33
  • Kolay
Aşçının notu: Bu mezeyi diğer balıklarla da yapabilirsiniz.

kalan karakter 1000

Sofra Dergisi Sofra Dergisi

Hardal miktarını eğer yoğun bir hardal tadı olmasını istiyorsanız biraz daha artırabilirsiniz. Sosun ısıtılmaması gerekiyor. Buzdolabında en az 2 saat, daha yoğun bir kıvam istiyorsanız 4-5 saatte bekletebilirsiniz.

Aynı Görüşte misiniz?
evet1
hayır0
cevapla 19.06.2012 12:05
esin esin

Bence Dijon un Fransa da olduğunu bile bilmeden ahkam kesmeseniz hardal çeşitleri hakkında iyiyimiş Mesut kardeş.

Aynı Görüşte misiniz?
evet0
hayır1
cevapla 05.11.2013 17:18
Mesut Mesut

Hardal demişsin ama ne tür bir hardal? İtalyan dijon hardalı olmasın sakın:=)

Aynı Görüşte misiniz?
evet2
hayır0
cevapla 04.02.2012 01:18
Umut Umut

Birkaç tarif daha inceledim, hardal miktarında, sosun ısıtılıp ısıtılmamasında ve buzdolabında bekletme süresinde farklılıklar var. Hangisini tercih etmeliyim?

Aynı Görüşte misiniz?
evet1
hayır0
cevapla 09.12.2011 16:05

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan SOFRA veya sofra.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Tarif Arama Kutusu

Detaylı tarif arama
Detaylı tarif arama
  • detaylı tarif ARA