Cevizli Sarma Tarifi

Cevizli Sarma
  • 5 Kişilik
    13 kişi oy verdi / Ortalama Puan 5,00
  • Orta

Cevizli Sarma Yapılışı

Oda sıcaklığında bekletilmiş margarini yumurta akı ile karıştırın. ZeytinyağıZeytinyağı kelimesinin anlamı için tıklayınız "Zeytinyağı, üretim yöntemine göre başlıca üç kategoriye ayrılır: Naturel, rafine ve riviera. Naturel Zeytinyağı (Virgin Oil): Zeytin meyvesinin doğal renk, koku ve tat özelliklerini taşıyan, hiçbir kimyasal işlem uygulanmadan elde edilen yağdır...." ve yoğurt ilave edin. Elenmiş un ve kabartma tozunu koyup karıştırın. Yumuşak bir hamur elde edin. Hamuru iki parçaya ayırın. Her bir parçayı yarım cm kalınlığında açın. Açılmış yufkaların üzerine dövülmüş cevizceviz kelimesinin anlamı için tıklayınız "Yaz-kış her mevsim, sabah akşam bütün öğünlerde şifa niyetine sofralara konuk olur ceviz. Yıllarca yaşayıp, insanlık tarihine gizli tanıklık eden doğanın bu mucizevi topları, insan sağlığına sonsuz yararlarından sebep "doğal aspirin" görevi..." serpin. Yufkaları rulo yapın, iki parmak kalınlığında şeritler kesin. Yağlanmış fırın tepsisine dizin. Üzerlerine yumurta sarısı sürüp, haşhaş tohumu serpin. Önceden ısıtılmış 170 derece fırında üzerleri pembeleşene kadar pişirin.

kalan karakter 1000

fa.cokar@gmail.com fa.cokar@gmail.com // İSTANBUL

Sitenizden tarifleri favorilerime ekliyorum ama sonra onlari nasil gorecegimi bulamadim bilgi verirseniz sevnirim

Aynı Görüşte misiniz?
evet0
hayır0
cevapla 02.09.2015 15:51
SofraDergisi SofraDergisi // İSTANBUL

Sevgili Okurumuz Merhaba, Üst panelde yer alan benim sofram kısmının içerisinde tarifler kısmı yer alır. Onun içerisinde yer alan favori tarifler kısmından görüntüleyebilirsiniz. İlginize çok teşekkür ederiz.

Aynı Görüşte misiniz?
evet0
hayır0
cevapla 11.09.2015 15:38

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan SOFRA veya sofra.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Tarif Arama Kutusu

Detaylı tarif arama
Detaylı tarif arama
  • detaylı tarif ARA
BİZE ULAŞIN