Terbiyeli Ciğer Çorbası Tarifi

Terbiyeli Ciğer Çorbası
  • 5 Kişilik
  • Orta

Malzemeler

Terbiyeli Ciğer Çorbası Yapılışı

Ciğerleri küçük küpler şeklinde doğrayın. Kanın gitmesi için suda bekletin. İyice yıkayıp bir tencereye alın. Üzerine su, et suyu ve tuz koyup kısık ateşte ciğerler yumuşayana kadar pişirin. Başka bir tencereye zeytinyağını alın. Unu ekleyip pembeleşene kadar kavurun. Üzerine ciğeri kaynattığınız sudan azar azar ekleyip karıştırın. Diğer tarafta yumurta sarıları ve limonlimon kelimesinin anlamı için tıklayınız "LİMONLU TARİFLER İÇİN TIKLAYIN! Hiçbir mevsim mutfaklardan eksik olmayan limon, eski çağlardan beri çeşni ve şifalı bitki olarak kullanılıyor. İlk olarak Asurlular tarafından yetiştirilmeye başlanan, bu sebeple "Med elması" olarak da bilinen limon,..." suyunu çırparak terbiyeyi hazırlayın. Çorbayı devamlı karıştırarak terbiyeyi yavaş yavaş ekleyin. Tuzunu ayarlayıp bir taşım kaynatın. Bir tavada tereyağını kızdırıp pulbiber ekleyin. Yağı çorbanın üzerine gezdirin. Kıyılmış maydanoz ile süsleyip servis yapın.

kalan karakter 1000

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan SOFRA veya sofra.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Tarif Arama Kutusu

Detaylı tarif arama
Detaylı tarif arama
  • detaylı tarif ARA
BİZE ULAŞIN