Peynirli Nektarin Tatlısı Tarifi

Peynirli Nektarin Tatlısı
  • 6 Kişilik
  • Orta

Malzemeler

Peynirli Nektarin Tatlısı Yapılışı

NEKTARİNLERİ ortadan ikiye keserek çekirdeklerini çıkarın. İçlerini kaşık yardımıyla hafifçe oyun. Yağsız yoğurt, labne peyniri ve badembadem kelimesinin anlamı için tıklayınız " Kadifemsi dış kabuğun altında bulunan sert bir kabuk ve onun içindeki lezzetli tohumdan oluşan badem, karanlık, kapalı bir yerde saklı olan ve bulan kişiyi besleyecek bir hazineyi sembolize eder. Madde ile ruh ikiliğinin, dünya ile cennetin, ateş..." esansını karıştırarak sıvı tatlandırıcıyı ekleyin. Bu karışımı nektarinlerin ortasına paypay kelimesinin anlamı için tıklayınız " Normal 0 21 false false false TR X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4 ederek buzdolabının alt rafında bir saat dinlendirin. Çıkardığınızda bademle süsleyerek servis yapın.
Aşçının notu: Bu tatlıyı şeftali ile de yapabilirsiniz.Diyabet hastası olmayanlar tarifteki sıvı tatlandırıcı yerine 1 tatlı kaşığı pudraşekeri kullanabilir.

kalan karakter 1000

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan SOFRA veya sofra.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Tarif Arama Kutusu

tarif ARA
BİZE ULAŞIN