PAZININ saplarını kesip alın ve yapraklarını iyice yıkadıktan sonra kıyın. Mantarların zarını soyup, dilimledikten sonra tavaya alın ve tereyağını ilave edin. 3 dakika soteleyip, yemeklik doğranmış
soğansoğan kelimesinin anlamı için tıklayınız " Zambakgiller ailesinden olan soğan, pırasa ve sarmısağın da yakın akrabasıdır.
Soğanın anavatanının Asya olduğunu savunan bir görüş bulunmakla birlikte, bazı araştırma sonuçları evcilleştirilen soğanın ilk olarak bugünkü İran ve Pakistan'ın..." ve pazıyı katın. Tuz ve karabiberini ayarlayın. Kısık ateşte 10 dakika pişirip, soğuması için bir kenara alın. Yufkalardan birini tezgaha serin ve üzerine
zeytinyağızeytinyağı kelimesinin anlamı için tıklayınız "Zeytinyağı, üretim yöntemine göre başlıca üç kategoriye ayrılır: Naturel, rafine ve riviera.
Naturel Zeytinyağı (Virgin Oil): Zeytin meyvesinin doğal renk, koku ve tat özelliklerini taşıyan, hiçbir kimyasal işlem uygulanmadan elde edilen yağdır...." gezdirin. İkinci yufkayı üzerine serin ve tekrar zeytinyağı sürün. Yufka ve zeytinyağı bitene kadar işleme devam edip, yufkaları üst üste yerleştirin. Soğumuş iç malzemeyi yufkanın bir ucuna boydan boya yayın ve kenarlarını içe doğru katlayıp, rulo yapın. Üzerine eritilmiş tereyağı sürün ve önceden ısıtılmış 190 derece fırında üzeri kızarana kadar pişirin. Dilimleyerek, sıcak olarak servis yapın.