Sac Böreği Tarifi

Sac Böreği
  • 4 Kişilik
    1 kişi oy verdi / Ortalama Puan 5,00
  • Orta

Sac Böreği Yapılışı

Una tuz ve azar azar su ekleyerek ele yapışmayacak bir hamur elde edene kadar yoğurun. Küçük bezeler koparıp, oklava ile açın. Bir kenarına ince kıyılmış semizotusemizotu kelimesinin anlamı için tıklayınız " Semizotugiller familyasının örnek bitkisidir. Kültür bitkisi olarak yetiştirilmesinin yanı sıra tohumunun düştüğü yerlerde kendiliğinden yetişen, daha küçük yapraklı yabani türleri de bulunan semizotunun anayurdu Hindistan kabul ediliyor. Kendine..." ve çökelek ekleyin. Diğer kenarını üzerine kapatın. Yarım ay şekline getirin. Kızgın sac üzerinde ya da yapışmaz yüzeyli bir tavada her iki tarafını da pişirin. Pişen börekleri sacdan indirip, iki tarafına da tereyağı sürün.

kalan karakter 1000

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan SOFRA veya sofra.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Tarif Arama Kutusu

Detaylı tarif arama
Detaylı tarif arama
  • detaylı tarif ARA
BİZE ULAŞIN